Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 26.04.2024, 21:58
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Листопад 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Друзі сайту


03:25
Українські в’язниці напхані десятками тисяч дрібних злодюжок

Відомо, що риба гниє з голови. Відомо також, що чистять її з хвоста. Переповнені українські в’язниці напхані десятками тисяч дрібних злодюжок, які вкрали хто велосипед біля магазину, хто сусідського барана. А ті, що крадуть по-великому, сотні мільйонів і мільярди, почуваються до часу спокійно. Поки не порушать правил, бо тоді запрацює репресивна машина, і правоохоронна система вибірково ставить збурювача спокою на вказане згори місце.

Можновладцям теж страшно — втратити владу, джерело доходів; крім того, можуть же змусити відповідати за скоєне. Страх втратити посаду змушує міністрів брехати своїм громадянам, дипломатів — громадянам інших країн, зачитуючи наперед заготовлені прес-релізи про демократичні вибори в Україні та про європейські прагнення нашого демократичного керівництва.

Ми побудували державу, яка постійно посилює сама себе і чинить опір оновленню. Оновлення не хоче жодна влада, у жодній країні — така природа політиків і політики. Важливо інше: як далеко готова піти влада в порушенні етичних норм і закону заради збереження себе при владі.

Програма мінімум нашого чиновника — зберегти владу, програма максимум — розширити владні повноваження, особливо так звані «хабароємні» функції. Скільки пам’ятаєтмо, нашій владі завжди бракувало повноважень, а можливо, їй бракує чогось іншого?

За свою державу наша влада боротиметься будь-якими засобами, «порушуючи будь-які статті виборчого закону, які тільки можна порушити».

Категорія: В'ЯЗНИЦІ | Переглядів: 830 | Додав: defaultNick | Теги: вязні, тюрми, вязниця, зек, зк, вязниці переповнені, тюрма | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: