Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 26.04.2024, 14:50
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Листопад 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Друзі сайту


23:27
Отруення кандидата у Президенти України - правильний пі..ар

 

Вірніше, належало би написати Юлин...Бо після безлічі глузувань і бридких натяків наша "правдомовиця" зволила визнати, що Президента труїли. Більше того, пробовкнулася, що Президент був офірною жертвою...Питання – кого? Хто намірився принести в жертву кандидата в Президенти і кому це було вигідним?Я не один раз звертався до цієї теми. Звертався тоді, коли покидьок-регіонал Шуфрич цинічно глузував з жертви підлого отруєння. Цей недолюдок не має не те що Бога в собі, а навіть не має тваринного інстинкту співчуття, яке мають навіть мавпи. Він разом з "кумом" Жванією і рештою помаранчевих соратників з табору БЮТ насміхався і кепкував з жертви, опльовував його, виставляв пройдисвітом. Тим самим відзначалася і сама лідерка цієї політичної мафії. Ми всі пам'ятаємо, як вона по-фарисейському хіхікала, говорила про "так зване" отруєння...І от її зненацька прорвало -"Мені шкода президента, шкода, що так сталося з його здоров'ям, шкода, що він переніс такі важкі захворювання і дуже шкода, що це так вплинуло і на його здоров'я і на його зовнішній вигляд. Я вважаю, що навколо цього не можна жартувати, тому що жертва принесена"... Це що, у неї прокинулися докори сумління? Та ніколи!

Це Юдине намагання відвести від себе підозру! Після літ нахабних насмішок і глузувань з жертви, раптом про отруєння заговорив і БАБ, а тепер і його протеже. БАБ взагалі вирішив перекинути все на свого заклятого ворога Путіна, а от його ставлениця...

Ця панунця, проливаючи зараз крокодилячу сльозу фарисейського співчуття заявила, що вона бач вибудувала цілу "лабораторію" і обсадила її своїми фахівцями, аби під керівництвом вірного пса Турчінова...дослідити факт отруєння Президента. У вас є панове найменші сумніви, що саме "відкрила" би ця лабораторія? Та в Тімошенко Президент не допросився би і мідного шеляга на якісь там потреби, а тут вона лабораторію цілу побудувала. А правдивою метою цієї "лабораторії" було і є замести сліди.

Подібні експерти під керівництвом того ж таки Турчінова винесли дивовижний вердикт про самогубства Кирпи і Кравченка. Така сама доля чекала і Сацюка, вбивство чи "самогубство" якого замочили би всі кінці цього ганебного замаху на життя Президента.

Але, як я вже писав раніше, видно процес почав вислизати з рук замовників цього підлого замаху, бо почали вовтузитися, робити дивні заяви – хто в далекому Альбіоні, а хто і на берегах Дніпра.

"Я дуже би хотіла, щоб Генпрокуратура і слідча група, яка цим займається, почала з однієї важливої речі – зробити аналізи в присутності міжнародних експертів, і просто один раз подивитися на аналізи, що там таке" – заявила пані Тімошенко. Вона знає чого бажає, бо у "своїй лабораторії" її експерти покажуть те, що захоче шефиня.

Висловлююче своє Юдине співчуття, своє "щіре" бажання зробити Президентові "аналіз" вона лише ще раз довела свою коли не пряму участь у змові на замах, то принаймні добру обізнаність.

Вже нема сумнівів, що справа отруєння Ющенка несподівано дістала небажаний для багатьох розвиток. На черзі сенсації і з реальними замовниками вбивства Гонгадзе, "спонсорів" майора Колі, а також правда про тих, хто запустив жовту качку про "Кольчуги"...

Нас чекають цікаві відкриття і ми врешті довідаємося хто є "ху" в нашому українському, але зовсім не українському політикумі.

 

 

Категорія: ВЛАДА | Переглядів: 1090 | Додав: defaultNick | Теги: самогубство?!, Ющенко, Кучма, Гонгадзе, Кирпа, Кравченко, отруєння Ющенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: